Afgelopen zaterdag namen bijna 270 jeugdteams het tegen elkaar op voor een plek in de finale op zaterdag 21 mei. Dynamo en Sudosa-Desto wisten de meeste finaleplekken te bemachtigen.

Afgelopen zaterdag was het zover; de halve finales van de Volleybaldirect Open (NOJK). Bijna 270 teams, verspreid over 19 locaties door het hele land, deden er alles aan om een plek te bemachtigen voor de finale op zaterdag 21 mei.

De grote winnaars
SV Dynamo uit Apeldoorn en Sudosa-Desto uit Assen waren het meest succesvol tijdens de halve finales en wisten zich met 8 teams te plaatsen voor de finaleronde op zaterdag 21 mei. Ook Sliedrecht Sport en Dros-Alterno uit Apeldoorn kwamen uitstekend voor de dag en wisten met 6 teams de eindronde te behalen, gevolgd door Prima Donna Kaas uit Huizen met 5 geplaatste teams.

Benieuwd naar alle finalisten van dit jaar? Check ze snel!

Zuid-Nederland strijdtoneel finales NOJK
De finales van de Volleybaldirect Open vinden dit jaar in het zuiden van het land plaats. Hieronder vind je een overzicht met hallen.

SporthalPlaatsVereniging

Categorie

Pica Mare 1
Gennep
Flamingo's'56

Volgt

De Körref
Meijel
VC Peelpush

Volgt

De Wedert
Valkenswaard
VC Bravo

Volgt

Piushof
Panningen
VC Olympia

Volgt

Pica Mare 2
Gennep
Flamingo's'56

Volgt


Poule-indeling finale NOJK
Binnenkort zal bekend worden gemaakt welke categorie in welke hal gaat spelen. Ook volgt dan de definitieve poule-indeling.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn