Het eerste weekend van de Week van de Scheidsrechter zit erop! En wat voor één. Vele scheidsrechters zijn in het welverdiende zonnetje gezet door volleyballend Nederland én terecht, want zij maken volleybal mogelijk. Doet jouw team ook mee aan deze speciale week die loopt tot en met zondag 3 oktober? Leg jullie leuke, spectaculaire of coole actie vast, deel deze via social media met de hashtag #Scheidsbedankt & #Volleyscheids en maak kans op kaarten voor het WK Volleybal Vrouwen 2022 voor het hele team en de scheids! 🎉

Inspiratie nodig? Check alle inzendingen hieronder van afgelopen weekend!

Win kaarten voor 't WK Volleybal Vrouwen 2022
De mooiste prijs is natuurlijk dat je iedere week weer kunt genieten van het spelletje volleybal met je teamgenoten. Maar wat dacht je van tickets voor het WK Volleybal Vrouwen 2022 voor je hele team? Klinkt goed toch? Daarbij valt jullie scheidsrechters ook in de prijzen, ook hij of zij ontvangt tickets voor hem én een introducee.

Hoe kun je winnen?
Maak een foto of video van de ludieke actie(s) en deel deze in de Week van de Scheidsrechter op social media met #Scheidsbedankt en #Volleyscheids. Na deze speciale week maakt de Nevobo de winnaars bekend.

Lees Scheids, jij maakt onze sport mogelijk! voor nog meer ideeën.

Week 1 FB TW

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×