Het mannenteam van Sliedrecht Sport is genoodzaakt zich terug te trekken voor de halve finale van de Supercup zaterdagmiddag tegen Amysoft Lycurgus. Binnen de selectie zijn meerdere spelers positief getest op corona. De vrouwen van Sliedrecht Sport nemen wel deel aan de Supercup waarin zij strijden tegen VC Sneek.

Spelers van Sliedrecht Sport hebben eerder deze week een coronatest ondergaan, voor meerdere spelers leverde dat een positief resultaat op. Sliedrecht Sport heeft daarop besloten het mannenteam terug te trekken voor de Supercup in de Van der Knaaphal in Ede. De club laat weten dit teleurstellend te vinden voor het toernooi, het team en de online toeschouwers.

Amysoft Lycurgus heeft zich door het terugtrekken van Sliedrecht Sport geplaatst voor de finale van zondagmiddag 16.00 uur. De aanvangstijd van Draisma Dynamo - Active Living Orion is nu aangepast naar zaterdagmiddag 17.30 uur. Het aangepast programma vind je hier.

Sliedrecht Sport laat weten dat het vrouwenteam wel aantreedt in hun halve finale. VC Sneek is daarin om 14.30 uur zaterdagmiddag de tegenstander.

De wedstrijden van de Supercup zijn live te volgen via een stream op volleybal.nl.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn