Eindelijk begint dan de jacht op de laatste tickets naar Tokio! Vandaag worden de eerste wedstrijden gespeeld op de CEV Beach Volleyball Continental Cup Final, en jij kunt alles volgen. Tot en met zaterdag strijden in Den Haag per sekse zestien landen voor nog maar 1 beschikbaar ticket naar Tokio.

Op het strand van Scheveningen wordt gespeeld in een coronaproof stadion dat is opgebouwd naast het permanente The Hague Beach Stadium. In totaal wordt er op drie velden gespeeld, het centercourt ligt in het coronaproof stadion, veld 2 en 3 in het Beach Stadium. De Nederlandse vrouwen spelen vanaf 17.00 uur op centercourt, de mannen vanaf 19.30 uur.

Zelf aanwezig zijn
Koop nu nog de laatste tickets om zelf live bij het OKT Beachvolleybal aanwezig te zijn!

Livestreams
Op woensdag zijn alle wedstrijden te zien via livestream op volleybal.nl. Klik op onderstaande button om bij de livestreams uit te komen.

Bij Ziggo Sport
Vanaf donderdag zijn de wedstrijden te zien op Ziggo Sport. Op donderdag en vrijdag starten de uitzendingen om 16.45 uur en zullen de beide sessies met de Nederlandse teams (zolang zij in het toernooi zitten) live te zien zijn op Ziggo kanaal 14 en Ziggo Sport Select.

Op zaterdag zijn de wedstrijden vanaf 11.45 uur te zien. Omdat er ook Formule 1 is wordt gestart op Ziggo Sport Tennis. Van 13.15 tot 14.15 uur is de uitzending op Ziggo Sport Select en vanaf 17.00 uur op Ziggo Sport Docu. Om 17.15 uur is het ook weer op Select en kanaal 14 te zien.

EuroVolley.tv
Vanaf donderdag kun je de wedstrijden ook volgen op EuroVolley.tv, het streaming platform van de Europese volleybalbond CEV. Voor die pagina is een abonnement vereist (€ 4,99 per maand).

Sociale media
Je kunt de verrichtingen van de Europese en vooral Nederlandse teams ook volgen op social media. Op VolleybalNL en BeachvolleybalNL kun je alle updates zien.

BeachvolleybalNL
Instagram
Facebook

Twitter

VolleybalNL
Instagram
Facebook
Twitter

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×