In juni 2024 krijgen jonge talentvolle meiden en jongens de kans om selectie te doen voor de Pré Jeugd. Dit is regionaal volleybalaanbod voor de beste jeugdspelers in de regio. Vanuit deze groep is er een mogelijkheid om door te stromen naar Jeugd Oranje. Ben jij fanatiek, ambitieus en tussen de 14 en 16 jaar? Meld je dan nu aan voor de selectietrainingen!

Wat is Pré Jeugd?
Pré Jeugd is een nieuw, regionaal initiatief in samenwerking met de Nevobo. Vanaf het seizoen 2024/2025 vervangt dit de huidige RTC's. Talentvolle jeugd krijgt hiermee de kans om in hun regio extra trainingen te volgen. In 9 regio’s zullen trainingsgroepen in de leeftijd <17 jaar starten. Hoewel de trainingen primair bedoeld zijn voor jongeren van 14 tot en met 16 jaar, zijn ook deelnemers die een jaar jonger of ouder zijn van harte welkom om zich aan te melden.

De route naar Jeugd Oranje loopt eigenlijk altijd via de Pré Jeugd groepen. Dus ben je fanatiek, ambitieus of heb je een bovengemiddelde aanleg voor volleybal? Meld je dan vooral aan voor de selectietrainingen in jouw regio! 

Inschrijving selectietrainingen 
Klik op de onderstaande button voor meer informatie over Pré Jeugd, een overzicht van de samenwerkingspartners, de data van de selectietrainingen en links naar de aanmeldformulieren.

Foto: CEV
Facebook X WhatsApp LinkedIn