Op zondag 27 maart en zondag 3 april 2022 krijgen gemotiveerde en talentvolle meisjes en jongens de kans om zich te testen voor de nieuwe lichtingen van Pre Jeugd Oranje. Pre Jeugd Oranje is het jongste jeugdteam van Oranje (volleybal én beachvolleybal) en is bedoeld voor meisjes die geboren zijn in 2008 en 2009 (U15) en jongens die geboren zijn in 2007 en 2008 (U16). Lees hieronder voor wie de testtrainingen zijn bedoeld en hoe je je kunt inschrijven! Let op: de deadline om je in te schrijven is 20 maart.

Droom jij ervan om net als volleybalinternational Nimir Abdelaziz te serveren en te smashen? Of net als beachvolleybalinternational Katja Stam mee te doen aan de Olympische Spelen? Schrijf je dan nu in voor de testtrainingen van Pre Jeugd Oranje en show your skills!

Bij Pre Jeugd Oranje train je zowel in de zaal als op het zand, en de combinatie van beide volleybaldisciplines maakt dat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Wat is Pre Jeugd Oranje?

  • Pre Jeugd Oranje is het jongste jeugdteam van Oranje
  • Pre Jeugd Oranje is bedoeld voor:

meisjes die geboren zijn in 2008 en 2009 (U15)
jongens die geboren zijn in 2007 en 2008 (U16)

  • Volleybal én beachvolleybal zijn onderdeel van het Pre Jeugd Oranje traject
  • Als je wordt uitgenodigd voor Pre Jeugd Oranje betekent dat een gecombineerd Pre Jeugd programma met één dag in de week volleybal en één dag in de week beachvolleybal. In aanloop naar internationale toernooien (bijv. EK) wordt er vaker getraind.

Wanneer kom ik in aanmerking voor Pre Jeugd Oranje?

  • Als je super gemotiveerd bent en het beste uit jezelf wil halen
  • Als je aan de leeftijdseisen voldoet

Hoe gaat het aanmeldproces in zijn werk?

  • Je geeft je op via dit online aanmeldformulier
  • Je wordt uitgenodigd voor een regionale testtraining bij een RTC op zondag 27 maart of op zondag 3 april
  • Bij een positief gevoel van twee kanten na de regionale testtraining, kan er een uitnodiging volgen voor een centrale testtraining op Nationaal Sportcentrum Papendal. Hierna kun je eventueel toetreden tot Pre Jeugd Oranje

De testtrainingen op de RTC’s vinden plaats op zondag 27 maart of zondag 3 april tussen 9.00 uur en 14.00 uur.*

*De gedetailleerde planning van de dag en de locatie wordt in de week voor aanvang persoonlijk per mail toegestuurd. De training zal een dagdeel in beslag nemen.

De locaties waar de meisjes ingedeeld kunnen worden zijn:

Arnhem
Rotterdam
Almelo
Assen

De locaties waar de jongens ingedeeld kunnen worden zijn:

Apeldoorn
Rotterdam
Groningen

Geef je op!

Opgeven voor de testtraining dient te gebeuren voor uiterlijk 20 maart via deze link. Het aanmeldingsformulier mag ook worden ingevuld door ouders. Het is belangrijk dat alle gegevens op het formulier worden ingevuld.

U16 meisjes EKK 2021 CEV
Sonneville De Jong EK U18 CEV
U17 jongens EKK 2021 CEV
Mees Sengers EK U18 CEV
Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn