Aanstaande zaterdag is het zover, hét Junior Beach Circuit gaat eindelijk van start! Hierdoor kan een groot deel van de jeugd weer in competitieverband beachvolleyballen.

Waar normaal gesproken begin mei het Junior Beach Circuit al volop bezig is, heeft de Nederlandse beachvolleybaljeugd er net als vorig jaar iets langer op moeten wachten. Maar het is zover, hét Junior Beach Circuit gaat vanaf aanstaande zaterdag eindelijk van start voor de jeugd!

Eerste Junior Beach Circuit-toernooien op zaterdag 5 en zondag 6 juni
Aankomend weekend, ofwel zaterdag 5 en zondag 6 juni, vinden de eerste Junior Beach Circuit-toernooien van het seizoen plaats! Deze organiseert de Nevobo samen met Alkmaar Beach, Beach Me Meppel, Beachsport Vereniging Werkendam, Beach Center Zutphen – Warnsveld, Irene Beach Bilthoven en Skopein Wivoc uit Winterswijk.

De categorieën waarvoor jij je kunt inschrijven!
Je kunt je inschrijven voor de categorieën onder 13, 15 en 17 jaar. Het Junior Beach Circuit onder 19 jaar wordt na de volgende ronde met versoepelingen georganiseerd. Ben je 17 jaar of word je dit kalenderjaar 17? Dan zul je tot 30 juni moeten wachten, want dan verwacht de Nevobo meer ruimte voor alle leeftijdscategorieën.

Kalender wordt continue geüpdatet!
De Nevobo start het Junior Beach Circuit dus met een zestal toernooien, maar dit zal in een rap tempo worden aangevuld met nieuwe toernooien die plaatsvinden bij de mooiste beachvolleybalverenigingen van Nederland! Kortom, in het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 juni én daarna vinden er nog veel meer toernooien van het Junior Beach Circuit plaats.

Het actuele overzicht met toernooien vind je in de Toernooifinder.

Inschrijven Junior Beach Circuit
Ben je 16 jaar of jonger? Dan kun jij je vanaf nu inschrijven voor één van de Junior Beach Circuit-toernooien via de Toernooifinder! Wees er snel bij, want vol is vol!

Voor de toernooien van aankomend weekend heb je tot aanstaande vrijdag 12.00 uur de tijd om je in te schrijven. Voor de toernooien die plaatsvinden ná aankomend weekend heb je de mogelijkheid om je in te schrijven tot woensdag 12.00 uur voorafgaand aan het toernooiweekend! Houd hier rekening mee.

Om je in te kunnen schrijven, heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Heb je nog geen account? Maak er dan snel één aan! Ben jij je gegevens vergeten? Maak dan gebruik van de inloghulp.

Vanaf 30 juni waarschijnlijk meer mogelijkheden!
Vooralsnog biedt de Nevobo toernooien aan voor jeugd in de categorieën onder 13, 15 en 17 jaar. Echter wordt er naar verwachting de maximumleeftijd voor het spelen van wedstrijden in competitieverband losgelaten per 30 juni. Dit houdt in dat er vanaf die datum ook toernooien worden georganiseerd voor het Summer Beach Volleyball Circuit, de categorie onder 19 jaar van het Junior Beach Circuit en de Nationale Beach Competitie, derde divisie- tot Topdivisieniveau.

Houd hiervoor de berichtgeving op www.volleybal.nl en in de Mijn Volleybal-app in de gaten.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×