Waar normaal gesproken de vier hoogst geklasseerde deelnemers van het Junior Beach Circuit in hun regio worden uitgenodigd voor de Junior Beach Circuit-finals, kan dé afsluiting van het seizoen dit jaar helaas niet plaatsvinden.

Normaal gesproken worden de best presterende beachvolleyballers van het Junior Beach Circuit (JBC) uitgenodigd voor het afsluitende toernooi, de Junior Beach Circuit-finals. Helaas gooit het coronavirus dit jaar roet in het eten.

Dit jaar veel minder JBC-toernooien
Wegens het coronavirus worden er dit jaar veel minder JBC-toernooien georganiseerd dan voorgaande jaren. Waar normaal gesproken in mei al de eerste edities worden afgewerkt, ging het JBC dit jaar pas op 11 juli van start. Hierdoor verwacht de Nevobo onvoldoende teams aan te kunnen wijzen om een goed bezet toernooi te organiseren.

NK Jeugd Beachvolleybal gaat door!
Wel vindt dit jaar het NK Jeugd Beachvolleybal plaats waar de toekomstige top onderling de strijd aan gaat om de felbegeerde titel in zijn of haar categorie: Nederlands kampioen beachvolleybal! De toekomstige beachvolleybaltop kan zich vanaf nu inschrijven voor de categorie <21 jaar, <19 jaar, <17 jaar, <15 jaar of <13 jaar, uiteraard afhankelijk van hun leeftijd.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×