Er komt een indoor-beachvolleybaltoernooi aan voor spelers van 12 t/m 18 jaar! Wil jij laten zien wat je in huis hebt? Blok zondag 12 maart dan alvast in je agenda en schrijf je vandaag nog in voor het 4 tegen 4 toernooi in The Beach Aalsmeer.

Toernooiopzet
Anders dan je gewend bent van beachvolleybal, speel je de wedstrijden op dit toernooi 4 tegen 4. Dat is om de overgang van de zaal naar het zand zo klein mogelijk te maken. Het team dat je samenstelt mag uit maximaal vijf personen bestaan. Als je een reserve hebt, mag er per set onbeperkt worden gewisseld.

Inschrijven
Wees er snel bij, want er is per gender maar plek voor 12 teams! Per team kan je maximaal vier spelers inschrijven. Heb je een team van vijf mensen? De vijfde speler/speelster, die niet inschreven is, kan dan alsnog gewoon meespelen. Voor deelname aan het toernooi betaal je €50,- per team.

Scouts
Het toernooi in Aalsmeer is de ideale gelegenheid om te laten zien wat jij in huis hebt. Gedurende de dag zijn er namelijk scouts aanwezig van Beach Team Nederland. Wie weet bieden ze jou binnenkort een plekje aan in de BTN-selectie!

Kijk hier voor extra details en schrijf je in!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn