Ook in deze bijzondere sportzomer strijdt de jeugd om dé felbegeerde titel van het jaar: Nederlands kampioen beachvolleybal! Het NK Jeugd Beachvolleybal vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 en zondag 30 augustus op het strand van Scheveningen.

Het NK Jeugd Beachvolleybal 2020 zal net als voorgaande jaren worden gehouden op het strand van Scheveningen waar talentvolle jongens en meiden onderling de strijd aangaan in verschillende categorieën. De toekomstige beachvolleybaltop kan zich inschrijven voor de categorie <21 jaar, <19 jaar, <17 jaar, <15 jaar of <13 jaar, uiteraard afhankelijk van hun leeftijd.

Minder beschikbare plekken per categorie dan 2019
Waar normaal gesproken 64 plekken beschikbaar zijn per categorie op het NK Jeugd Beachvolleybal, zijn er dit jaar 32 plekken per categorie beschikbaar. De gemeente Den Haag kan namelijk niet garanderen dat er voldoende velden beschikbaar zijn om meer dan 164 jeugdteams te herbergen in dat weekend. Dit in verband met het coronavirus. Mochten er toch meer velden beschikbaar komen, dan laten we dit uiteraard weten op www.volleybal.nl.

Toelating op basis van rankingpunten
Indien een beachkoppel zich inschrijft voor het NK Beachvolleybal Jeugd, maar deze blijkt vol te zitten, dan bestaat de mogelijkheid dat het beachkoppel alsnog wordt toegelaten. De indeling vindt namelijk plaats op basis van behaalde punten op de ranking.

Hoog niveau gegarandeerd
Dat er in Nederland veel beachtalent rondloopt is wel te zien tijdens het NK Jeugd Beachvolleybal. Vele beachvolleyballers die deelnemen aan dit NK spelen gedurende het seizoen namelijk ook in Nationale Beach Competitie waar op derde divisie- tot en met Eredivisieniveau wordt gespeeld.

Inschrijving geopend
De inschrijving is vanaf nu geopend voor alle jeugdige beachvolleyballers. Bekijk de Toernooifinder via onderstaande button voor inschrijving.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×