Julien van de Vyver vertrekt per direct als talentcoach bij de Nevobo. De trainer/coach van het Talent Team meisjes, en bondscoach van Jeugd / Jong Oranje, keert terug naar België. Van de Vyver, die sinds 2015 voor de Nevobo werkte, leverde een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van de talentopleiding op Papendal.

Van de Vyver vertrekt bij de Nevobo om verschillende redenen. Een functie als hoofdcoach van het nieuwe Belgische fusieteam Tongeren-As lonkt, en dat biedt Van de Vyver de kans om meer thuis te zijn. Het reizen tussen Nederland en België werd de laatste tijd te belastend voor de Belgische meesteropleider.

De Nevobo is Van de Vyver dankbaar voor al het werk dat hij heeft verricht in de afgelopen jaren. Van de Vyver kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd op Papendal: “Ik ben trots op wat ik heb kunnen bijdragen aan het Nederlands volleybal in zijn totaliteit. Het EK-ticket dat Pre-Jeugd Oranje afgelopen weekend verdiende is een teken dat het goed gaat met de opleiding.” 

Julien Van De Vyver Ek U18 2017 Rh
Julien Van De Vyver 2017 2 Rh
Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×