Junior Beachcircuit 13 mei van start

Junior Beachcircuit 13 mei van start

Met een recordaantal van 56 toernooien verdeeld over het hele land kunnen jeugdige beachvolleyballers (t/m 18 jaar) deze zomer hun hart weer ophalen. Het circuit, met vorig jaar zo’n 1100 deelnemers, start op 13 mei in Katwijk aan Zee en in Enschede en sluit op 26 augustus af met de Junior Beachcircuit Finals in Scheveningen.

Onder 13
Dit jaar is de leeftijdscategorie onder 13 toegevoegd aan het JBC. In deze categorie wordt er gespeeld in één poule. Dat betekent dat jongens, meiden en mixteams tegen elkaar spelen. Er wordt volgens de officiële beachvolleybalspelregels (2 tegen 2) gespeeld.

Wat is het Junior Beachcircuit?
Het Junior Beachcircuit is een beachvolleybal toernooiencircuit voor jeugd tot 19 jaar, georganiseerd door (beach)verenigingen in heel Nederland. Er wordt gespeeld in de categorieën <19, <17, <15 en <13 jaar.  Deelnemers kunnen op de toernooien rankingpunten verdienen waarmee ze zich kunnen kwalificeren voor de Junior Beachcircuit Finals, 26 augustus in Scheveningen. Iedere regio vaardigt de beste vier teams per categorie af naar deze finaleronde. 

Kijk voor meer info op www.volleybal.nl/jbc en volg www.facebook.com/juniorbeachcircuit en www.instagram.com/juniorbeachcircuit.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×