Wederom vier wedstrijden in de Eredivisie voor vrouwen komend weekend. Apollo 8 zal na dit weekend met zekerheid bovenaan staan, want concurrent Sliedrecht Sport komt niet in actie. Apollo ontvangt VC Sneek in Borne. De nummer 3 van de ranglijst, Djopzz Regio Zwolle Volleybal gaat zondag op bezoek bij FAST in Sint Anthonis in hun voorlaatste wedstrijd van de reguliere competitie.

15.30 uur: Apollo 8 – VC Sneek
Het eerste fluitsignaal van de zaterdag klinkt in het oosten van het land als Apollo 8 en VC Sneek hun wedstrijd starten. De vrouwen uit Borne moeten nog drie wedstrijden spelen in de reguliere competitie waarvan Sneek de hoogstgeplaatste tegenstander is. Bij winst lijkt het team van de gebroeders Oosting zeker te zijn van de kampioenspoule, maar officieel zal dat nog niet zijn.

VC Sneek won vorige week de lastige thuiswedstrijd van Djopzz Regio Zwolle Volleybal in vijf sets en zal uit zijn op nog een winst om de kandidatuur voor een plek in de top-4 kracht bij te zetten. Het belooft een interessant duel te worden.

17.00 uur: Laudame Financials VCN – Talentteam Papendal
Promovendus Laudame Financials VCN kreeg vorige week flink klop van Apollo 8, in iets meer dan een uur werden ze met 3-0 verslagen in eigen huis. Deze week hoopt de formatie van coach Ivo Munter zich te kunnen revancheren tegen het Talentteam.

De meiden van Avital Selinger en Francien Huurman toonden vorige week mentaal heel sterk te zijn door een 2-0 achterstand tegen FAST om te buigen in een 3-2 overwinning. VCN is dus gewaarschuwd.

17.00 uur: Lammerink Installatiegroep/Set-Up’65 – Eurosped
Het is voor Eurosped alweer twee weken geleden dat zij in actie kwamen, thuis werd met 3-2 verloren van VC Sneek. Het team van coach Diane Rademaker verloor al drie keer op rij en snakt naar een zege. Ook Lammerink Installatiegroep/Set-Up’65 kwam vorige week niet in actie. De ploeg uit Ootmarsum staat onderaan in de Eredivisie en wacht nog op de eerste zege van het seizoen.

Zondag 15.30 uur: FAST – Djopzz Regio Zwolle Volleybal
Voor de bezoekers uit Zwolle staat zondag alweer de voorlaatste wedstrijd van de reguliere competitie op het programma, met 9 punten uit 6 wedstrijden hebben ze zich nog niet met zekerheid bij de top-4 gevoegd die de kampioenspoule gaat spelen. Djopzz Regio Zwolle heeft de volledige top reeds getroffen, ze treffen nu de nummers 6 en 7 van de ranglijst nog.

Voor FAST is de enige overwinning van dit seizoen inmiddels alweer vier weken geleden toen Set-Up’65 met 3-1 werd geklopt. Ze pakten tegen VCN en Sliedrecht Sport een set en moesten vorige week tegen het Talentteam nipt het onderspit delven. Wat kunnen ze tegen Zwolle uitrichten?

Livestreams
Alle wedstrijden zijn weer via livestream te volgen op volleybal.nl. Klik op de homepage bovenin het match center direct op de wedstrijd van jouw favoriet, of klik in dit artikel op de wedstrijdtitel en kom direct bij de livestream uit.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×