Bondscoach Felix Koslowski heeft veertien speelsters meegenomen naar de eerste speelweek van de Volleyball Nations League in Japan. De Volleybaldames spelen dinsdag 30 mei in Nagoya de eerste wedstrijd tegen Duitsland.

De selectie, die is afgereisd naar Japan, bestaat uit Nova Marring, Iris Vos, Vera Mulder, Jolien Knollema, Jolijn de Haan, Elles Dambrink, Hester Jasper, Indy Baijens, Britte Stuut, Eline Timmerman, Florien Reesink, Kirsten Knip, Laura Dijkema en Sarah van Aalen.

Nederland begint de eerste week van de Volleyball Nations League dinsdag 30 mei tegen Duitsland. De wedstrijd in de Nederlandse ochtend (10.10 uur) wordt rechtstreeks uitgezonden op Ziggo Sport.

Later in de week spelen de Volleybaldames ook nog tegen Brazilië (1 juni), Dominicaanse Republiek (2 juni) en China (3 juni). Later in juni volgen nog speelweken in Hongkong en Bangkok. Ook die wedstrijden zijn op Ziggo Sport te zien.

Koslowski startte half mei de trainingen met Team NL Volleybaldames. Niet alle speelsters die hij heeft geselecteerd voor de longlist (30 namen) zijn al aangesloten. Sommigen krijgen extra rust en stromen later deze maand in.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn