Het is een bijzondere tijd, waarin alles anders gaat dan normaal. Het coronavirus en de bijbehorende maatregelen hebben veel invloed op het dagelijks leven, en dus ook op de sport en de manier waarop volleybal wordt beleefd. Om volleyballend Nederland mee te nemen in diverse ontwikkelingen, overwegingen en besluiten die als volleybalgemeenschap samen worden genomen én om vragen van alle leden van de Nevobo te beantwoorden organiseert de Nevobo een Live Q&A op vrijdag 11 december, 12.30 uur.

Directieleden Guido Davio en Michel Everaert staan tijdens de Live Q&A, onder begeleiding van Bas van Veenendaal, stil bij onder meer de volgende vragen:

  • Wat doet de Nevobo om weer zo snel en verantwoord mogelijk te kunnen volleyballen?
  • Wat doet de Nevobo in deze fase om volleybalclubs te helpen?
  • Hoe zien de scenario’s eruit om de competities te hervatten?
  • Wanneer verwacht de Nevobo dat de Eredivisie weer kan opstarten?
  • Hoe gaat de Nevobo om met contributies en teamgelden die reeds betaald zijn?

Stel ook jouw vraag
Heb jij ook een vraag over volleybal in of na de coronaperiode voor de Nevobo? Stuur die dan vooraf in naar communicatie@nevobo.nl o.v.v. je naam en vereniging, zodat de Nevobo zoveel mogelijk vragen kan meenemen in de sessie. Ook kun je gedurende de Live Q&A jouw vragen stellen.

Schakel in op vrijdag 11 december, 12.30 uur!
Op vrijdag 11 december om 12.30 uur vindt de Live Q&A plaats waar jij heel gemakkelijk bij aan kunt sluiten. Hiervoor hoef je enkel je agenda af te blokken en op vrijdag 11 december om 12.30 uur naar de website www.volleybal.nl te gaan om de Live Q&A bij te wonen. De sessie duurt circa één uur en aanmelding is niet benodigd.

Foto: Fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×