Heb jij altijd al een keer willen lunchen met de TeamNL Volleybaldames? Of wil jij tijdens de training shinen in het shirt van Nimir? Bied dan mee op unieke volleybalitems tijdens de TeamNL Veiling en start de feestmaand met een unieke ervaring!

Van 1 tot en met 12 december organiseert TeamNL op Catawiki de allereerste TeamNL Veiling. Hier vind je unieke items en belevenissen van TeamNL sporters. Oud-schaatser van TeamNL en ambassadeur van het Jeugdfonds Sport en Cultuur, Erben Wennemars zal als veilingmeester optreden. De opbrengst van de TeamNL Veiling gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

De online veiling wordt gehouden in samenwerking met internationaal veilingplatform Catawiki. Er kan worden geboden op bijzondere items, zoals een gesigneerde regenboogtrui van Mathieu van der Poel, de WK-kit van Sifan Hassan of het tennisracket tenniskampioen Diede de Groot.

Volleybalitems

Ook aan de volleyballiefhebber is gedacht. Zo kan worden geboden op een lunch (voor twee personen) met de TeamNL Volleybaldames. Altijd al willen weten hoeveel pasta Celeste Plak eet? Of welke smoothie favoriet is bij Laura Dijkema?

Bied hier op deze unieke belevenis!

Fan van Robert Meeuwsen? Je kan ook bieden op een gesigneerd shirt van de beachvolleyballer. Extra uniek: het is een shirt van de Olympische Spelen in Tokio!

Bied hier op het shirt van Robert!

Superster Nimir Abdel-Aziz heeft zijn wedstrijdshirt van afgelopen zomer gesigneerd. Een uniek object dat iedere volleybalfan wil hebben!

Bied hier op het shirt van Nimir!

Nimir veiling Team NL

Verder kun je bieden op een gesigneerd shirt van oud-international Myrthe Schoot. Het gaat om het shirt dat Myrthe droeg tijdens het EK volleybal in 2019! Bied hier op het shirt van Myrthe!

Myrthe 1

Waar kun je bieden?

De veiling is geopend van 1 t tot en met 12 december op Catawiki. De biedingen voor alle items starten op één euro.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn