Must see van de eliminatieronde

Must see van de eliminatieronde

Na het spelen van alle poulewedstrijden, vond vanavond de loting voor de rest van het vrouwentoernooi plaats. Drie van de vier Nederlandse teams (Bloem/Sinnema, Keizer/Meppelink en Stubbe/Van Iersel) plaatste zich direct voor de achtste finales, die morgenavond gespeeld zullen worden. Morgenmiddag vindt eerst de tussenronde plaats, wij hebben de wedstrijden die je niet mag missen op een rijtje gezet!

Hermannova/Slukova (CZE) vs. Kholomina/Makroguzova (RUS) - Den Haag
Hermannova/Slukavo, het team dat gezien wordt als een van de titelkandidaten, verloor vanmiddag van Keizer/Meppelink, waardoor ze nu in de tussenronde zullen moeten vechten voor een plek bij de laatste 16. Ze zullen spelen tegen het als negende geplaatste Russische team. Dit team plaatste zich voor de tussenronde door gisteren te winnen van hun landgenoten. 

Laboureur/Sude (GER) vs. Lahti/Parkkinen (FIN) - Apeldoorn
Het als eerste geplaatste Duitse team verloor gisteren verrassend hun openingswedstrijd, waardoor ook zij in de tussenronde zullen spelen. Ze treffen hier het Finse team, dat op puntenaantal tweede geworden is in hun poule. 

Borger/Kozuch (GER) vs. Van Gestel/Wesselink (NED) - Utrecht
Op puntenaantal heeft het Nederlandse wildcard team een plek in de tussenronde bemachtigd. Ze spelen hier tegen Borger/Kozuch. Van Gestel: “Ten eerste zijn wij heel blij dat we lekker in Utrecht kunnen blijven. Het is leuk dat we tegen Borger/Kozuch spelen. Het is een goed team, maar een paar weken geleden wonnen wij tijdens de Nederlandse Eredivisie met 2-0 van ze, dus wie weet…"

Menegatti/Giombini (ITA) vs. Vergé-Depré/Vergé-Depré (SUI) - Rotterdam
De zusjes Vergé-Depré nemen het op tegen voormalig Europees Kampioen Menegatti. Het belooft een wedstrijd vol spanning te worden. De winnaar speelt morgenavond tegen het geplaatste Nederlandse duo Keizer/Meppelink.

Bekijk hieronder het programma van het vrouwentoernooi:
Speelschema Apeldoorn en Utrecht
Speelschema Den Haag en Rotterdam

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×