Vier wedstrijden staan er komende speelronde op het programma bij de mannen in de ‘degradatiepoule’, twee bij de vrouwen. Met nog maar een kleine twee weken voor de boeg zijn de resultaten van aanmerkelijk belang voor de eindstand. Zullen er dit weekend al beslissingen vallen?

Mannen
Donderdagavond staat de eerste inhaalwedstrijd voor de Eredivisie mannen op het programma, Taurus neemt het op tegen Talentteam Papendal. De talenten wonnen hun laatste vijf duels, de laatste drie in vijf sets. Taurus maakt een wisselvalliger periode door, zij verloren vier van hun vijf laatste wedstrijden en zijn naar de vierde plek op de ranglijst gezakt. Toch staan ze virtueel gelijk in punten met koploper RECO ZVH, het Talentteam kan bij winst zelfs de leiding overnemen.

Zaterdag zijn er nog drie duels. VoCASA treft Bielderman Koetsier/SSS, RECO ZVH en Taurus ontmoeten elkaar. Het Talentteam gaat op bezoek bij ComputerPlan VCN, de ranglijst kan na deze speelronde wel eens flink door elkaar gegooid zijn. Volg alle wedstrijden live op volleybal.nl.

Programma

Datum / Tijd

Thuis

Uit

6-5 / 20.00 uur

Taurus

Talentteam Papendal

8-5 / 15.30 uur

Bielderman Koetsier/SSS

VoCASA

8-5 / 17.00 uur

Taurus

RECO ZVH

8-5 / 17.00 uur

ComputerPlan VCN

Talentteam Papendal


Stand

Team

Wedstrijden – Punten

1. RECO ZVH

8 – 17

2. VoCASA

8 – 16

3. Talentteam Papendal

7 – 15

4. Taurus

7 – 14

5. Bielderman Koetsier/SSS

7 – 10

6. ComputerPlan VCN

7 – 9


Vrouwen
Zaterdag staat er een directe strijd om de koppositie van de ‘degradatiepoule’ gepland bij de vrouwen. De nummer 2 FAST gaat op bezoek bij Laudame Financials VCN dat derde staat. Met beide 15 punten uit 6 wedstrijden zitten ze Eurosped dat eerste staat op de hielen met slechts 2 punten achterstand en een wedstrijd minder gespeeld. Na dit weekend zullen de drie kanshebbers op de eindwinst dus hetzelfde aantal wedstrijden hebben en wordt duidelijk wie er met nog één wedstrijd te gaan de meeste kans maakt.

Programma zaterdag 8 mei

Tijd

Thuis

Uit

13.30 uur

Laudame Financials VCN

FAST

16.30 uur

Peelpush

Lammerink Installatiegroep/Set-Up'65


Stand

Team

Wedstrijden - Punten

1. Eurosped

7 – 17

2. FAST

6 – 15

3. Laudame Financials VCN

6 – 15

4. Lammerink Installatiegroep/Set-Up'65

5 – 5

5. Peelpush

6 – 3

Klik op de aanvangstijd om bij de livestream uit te komen.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×