Tijdens de loting voor de CEV Beach Volleyball Continental Cup Final in Den Haag hebben zowel de Nederlandse mannen als de vrouwen Estland geloot. Dat bleek vanmiddag tijdens de loting in Inntel Hotels Marina Beach, dicht bij de speellocatie van de Continental Cup op het strand van Scheveningen.

Nederland is in dit toernooi bij beide sekses als eerste geplaatst en werd als gevolg daarvan gekoppeld aan de nummer 16 van de plaatsingslijst. Na bepaling van de rankschikking tijdens de loting bleek Estland in het mannen- en vrouwentoernooi als zestiende te worden gerangschikt.

Zie hieronder het resultaat van beide lotingen.

Uitslag loting OKT Beach vrouwen
Uitslag loting OKT beach mannen

Opzet Continental Cup Final
De Continental Cup wordt anders gespeeld dan een regulier beachvolleybaltoernooi. Het is een landencompetitie, ieder land wordt vertegenwoordigd door twee teams per sekse. Een ontmoeting tussen twee teams bestaat uit minimaal twee wedstrijden. Team 1 van Land A neemt het op tegen Team 2 van land B en vice versa. Bij een gelijke stand na twee wedstrijden wordt een golden match gespeeld om de winnaar te bepalen.

Achtste finales
De Continental Cup Final begint woensdag 23 juni met de achtste finales. Christiaan Varenhorst / Steven van de Velde en Stefan Boermans / Yorick de Groot treffen daarin dus Estland dat vertegenwoordigd wordt door Nõlvak / Tiisaar en Lõhmus / Korotkov.

Marleen Ramond-van Iersel / Pleun Ypma en Katja Stam / Raïsa Schoon zullen het opnemen tegen Pikk / Kure-Pohhomov en Soomets / Hollas.

Op donderdag wordt het toernooi vervolgd met de kwartfinales, vrijdag zijn de halve finales en op zaterdag worden de finales gespeeld.

Koop nu je kaarten!
De Continental Cup Final wordt gespeeld in een coronaproof stadion en het The Hague Beach Stadium op het strand van Scheveningen. Je kunt nu je kaarten kopen via onderstaande button!

Bekijk hieronder de loting terug.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×