NK Beachvolleybal in The Hague Beach Stadium

NK Beachvolleybal in The Hague Beach Stadium

Het einde van het DELA Eredivisie Beach seizoen nadert. Met nog maar één Eredivisie stop op de planning waar punten voor deelname aan het NK behaald kunnen worden, begint de deelnemerslijst voor het DELA NK Beach in Scheveningen vorm te krijgen. Het DELA NK Beach is de afsluiter van het beachvolleybal seizoen en in combinatie met het Summer Beach Volleyball Circuit en het Après Beach feest belooft het weekend een groot succes te worden.

In het weekend van 24 en 25 augustus staat het Nederlands Kampioenschap beachvolleybal op het programma. Alle Nederlandse toppers reizen af naar Scheveningen en strijden om de Nederlandse titel. Onder andere Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen verruilen de internationale tour voor het Nederlandse zand in Scheveningen. 

Ook Christiaan Varenhorst start samen met zijn partner Steven van de Velde aan het DELA NK Beach. Bij de vrouwen is de top van Nederland ook aanwezig. Madelein Meppelink en Sanne Keizer, die op dit moment nog actief zijn op het hoogste internationale niveau, spelen eind augustus voor de Nederlandse titel. Evenals Joy Stubbe en Marleen van Iersel.   

Het The Hague Beach Stadium wordt op vrijdag 23 augustus gevuld met kwalificatiewedstrijden voor het DELA NK Beach. Op zaterdag 24 augustus om 10.00 uur start het hoofdtoernooi en staan er tot 20.00 uur verschillende topwedstrijden op het programma. Zondag 25 augustus volgt de ontknoping. Vanaf 09.00 uur wederom een dag vol beachvolleybal spektakel, met van 13.00 uur tot 17.00 uur de finales.

Het strand van Scheveningen is niet alleen het podium voor topsport in het weekend van 24 en 25 augustus. Deelname aan het Summer Beach Volleyball Circuit is voor iedere liefhebber mogelijk. Op beide dagen wordt het lange zandstrand gevuld met beachvolleybal velden waar vanaf 09.30 uur op verschillende niveaus gespeeld kan worden. Schrijf je nu in!

Après Beach feest

Nieuw dit jaar is het Après Beach feest dat op zaterdag 24 augustus plaatsvindt bij het The Hague Beach Stadium en aansluit op het Summer Beach Volleyball Circuit. Een dag vol beachvolleybal wordt vanaf 16.00 uur afgesloten met het Après Beach feest met onder andere de Lawine Boys.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×