Sinds 2017 is Volleybaldirect als official supplier verbonden aan de Nevobo. De Nieuwegeinse onderneming van eigenaar Mark Meuleman leverde de afgelopen jaren alle ballen, ballentassen en ballenkarren aan de Volleybalbond en verkocht de officiële merchandise bij grote evenementen. Onlangs werd de overeenkomst uitgebreid en verlengd t/m 2025. Lees hieronder meer over de uitgebreide samenwerking!

Overeenkomst uitgebreid

De overeenkomst tussen de Nevobo en Volleybaldirect is verlengd t/m 2025 en inhoudelijk uitgebreid. Volleybaldirect gaat de komende jaren naast ballen, ballentassen en ballenkarren ook voedingssupplementen, braces en andere benodigdheden faciliteren voor Nevoboteams- en competities zoals de RTC’s, de Talent Teams en de Eredivisie Beachvolleybal Tour.

Door deze nieuwe overeenkomst kan de Nevobo voor bijna alle benodigdheden terecht bij één betrouwbare leverancier.

Reactie Mark Meuleman

“Als betrokken volleybalspeler en trainer is het een voorrecht om deze rol voor de Nevobo te mogen vervullen”, reageert Mark Meuleman, eigenaar van Volleybaldirect. “Binnen ons bedrijf zijn ook vele volleyballers aanwezig, waardoor wij met recht kunnen zeggen: Van Volleyballers – voor Volleyballers.”

Over Volleybaldirect.nl

Volleybaldirect.nl is een begrip in volleyballend Nederland. Volleyballers en verenigingen weten al jaren hun weg te vinden naar deze veelzijdige webshop. Daarnaast is Volleybaldirect vaak fysiek aanwezig bij grote Nevobo evenementen en gaat het bedrijf voorafgaand aan het nieuwe competitieseizoen bij veel verenigingen langs om spelers van nieuwe schoenen etc. te voorzien.

Foto: Pim Waslander

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn