Rotterdam Ahoy uitverkocht voor Polen, andere dagen gaan hard

Rotterdam Ahoy uitverkocht voor Polen, andere dagen gaan hard

Een uitverkocht Rotterdam Ahoy op 15 september als Nederland speelt tegen wereldkampioen Polen. Dat zijn meer dan tienduizend mensen die de tribunes van dé volleybaltempel bij uitstek in Nederland gaan vullen. En met de komst van veel Polen zal de sfeer er goed inzitten. Op vrijdag 13 september opent Oranje het EK tegen Montenegro, inmiddels zijn daar ook al meer dan 5.000 kaarten voor verkocht. Net zoals de zaterdag waar meer dan 5.000 toeschouwers al een kaartje hebben voor de wedstrijd tegen Oekraïne. De kaarten vliegen de deur uit, zorg dat je erbij bent!

Met aantallen van boven de tienduizend in Rotterdam Ahoy herleven de tijden van de finale van het EK voor vrouwen dat in 2015 werd gespeeld. In de wedstrijd tegen Rusland was er ook geen plekje onbezet in het sportpaleis, tegen de 11.000 overwegend oranje geklede toeschouwers maakten er een prachtige ambiance van.

De Lange Mannen zelf trokken in 1996 voor de finale van de World League 9.600 mensen richting Ahoy. Het resultaat was toen voor het eerst winst in een belangrijke finale tegen aartsrivaal Italië in aanloop naar de Olympische Spelen van Atlanta. Welk resultaat daar werd geboekt moge inmiddels alom bekend zijn.

Voor zondag 15 september zijn dan geen kaarten meer te krijgen, voor vrijdag en zaterdag kun je nog je plek bemachtigen op de tribune. Ga snel naar deze pagina voor meer informatie én koop er direct je kaarten. Oranje rondt de groepsfase af in Amsterdam, waar in Sporthallen-Zuid gespeeld wordt. Voor de wedstrijden tegen Estland (dinsdag 17 september) en Tsjechië (woensdag 18 september) zijn nog kaarten te verkrijgen. 

De achtste finales en kwartfinale waar Nederland mogelijk in speelt worden in Omnisport Apeldoorn afgewerkt. Op zaterdag 21 september worden 2 achtste finales gespeeld. De winnaars van die twee wedstrijden ontmoeten elkaar op maandag 23 september in de kwartfinale. 

Foto: FotoHoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×