Herken je dit? Je beachmaatje die vroeger alle tijd van de wereld had en overal mee naar toeging, maar het nu extreem druk heeft met het huishouden, werk of het (te lang) herstellen van een avondje stappen? Wij bieden de oplossing! Excuses zijn vanaf nu verleden tijd.

Samen met de Beachvolleybalschool bieden wij jou vanaf aankomend weekend de ultieme oplossing om te beachen met je ‘drukke’ beachmaatje op het prachtige strand van Scheveningen! Geen tijd voor excuses, maar tijd om halve toernooidagen te flaneren op het beste zand van Nederland.

Ochtend- en middagtoernooi
Het Summer Beach Volleyball Circuit heeft in samenwerking met de Beachvolleybalschool vanaf nu ook een ochtend- en middagtoernooi, op zowel de zaterdag als zondag! Moet er nog een stofzuigertje door het huis getrokken worden of zijn de kastjes leeg en is daardoor een boodschapje noodzakelijk? In de overvolle weekenden zijn dit taken die niet te combineren zijn met een volledige dag beachvolleybal! Nu kun je beachvolleyballen én de belangrijke taken uitvoeren op een dag. Win-win.

Hoelang duurt een ochtend- of middagtoernooi?
Tijdens het ochtendtoernooi verwachten we jullie uiterlijk om 09.30 uur. Vervolgens kunnen jullie je fenomenale skills tonen aan de rest. Hiervoor krijg je van 10.00 tot 13.00 uur de tijd! Uitslapen en beachvolleyballen? Jazeker, en flink ook. Voor het middagtoernooi verwachten we jullie uiterlijk om 12.30 uur om vervolgens rond 13.00 uur van start te gaan!

Te weinig aanmeldingen?
We bieden jullie graag een leuke ochtend of middag met een mooi aantal wedstrijden. Het kan voorkomen dat er te weinig aanmeldingen zijn. Mocht dit het geval zijn, dan stromen jullie gewoon in bij de 2 tegen 2 midden categorie. Dit geldt voor zowel de ochtend- als de middagvariant.

Inschrijven
Deelnemen aan een ochtend- of middagtoernooi op de zaterdag? Schrijf je dan in voor vrijdag 15.00 uur. In dit geval dus tot vanmiddag 15.00 uur! De inschrijving voor de toernooien op zondag sluit op zaterdagavond 19.00 uur.

Belangrijke coronamaatregelen op locatie
We leven in een gekke tijd door het coronavirus. Ook tijdens het Summer Beach Volleyball Circuit is het van groot belang dat eenieder zich aan de geldende maatregelen houdt. Hiervoor hebben wij een speciale SBVC-coronapagina gemaakt. Lees deze goed door als je deelneemt aan een van onze toernooien.

Schrijf je snel in!
Check snel onze Toernooifinder om je in te schrijven voor een van de toernooien.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×