De nummers 2, 3, 5 en 6 in de Eredivisie Vrouwen spelen deze week om een plek in de finale van de Nationale Beker. Vanavond neemt Sliedrecht Sport het op tegen Djopzz Regio Zwolle Volleybal, morgen speelt Booleans/VV Utrecht tegen titelhouder Apollo 8. Welke teams zien we terug in de finale?

Woensdag 9 maart, 20:00 u Sliedrecht Sport – Djopzz Regio Zwolle Volleybal
In Sliedrecht wordt vanavond de eerste halve finale bij de vrouwen gespeeld. Thuisploeg Sliedrecht Sport ontvangt Djopzz Regio Zwolle Volleybal. Afgelopen woensdag won de ploeg uit Zwolle nog met 3-1 van Apollo 8, wat kunnen ze vanavond laten zien tegen Sliedrecht Sport? De twee teams speelden dit seizoen in de reguliere competitie pas één keer tegen elkaar, toen was de nipte overwinning met 16-14 in de vijfde set voor Sliedrecht Sport.

Donderdag 10 maart, 19:30 u Booleans/VV Utrecht – Apollo 8
Morgenavond treffen de huidige nummers 3 en 6 uit de Eredivisie elkaar in de tweede halve finale. Titelhouder Apollo 8 reist naar Utrecht voor de wedstrijd tegen Booleans/VV Utrecht. Apollo 8 plaatste zich eenvoudig voor de halve finale door Lammerink Installatiegroep/Set-Up’65 met 3-0 te verslaan, Booleans/VV Utrecht plaatste zich na een spannende vijfsetter tegen Eurosped. De ploeg uit Utrecht wist dit jaar al eerder te verrassen tegen de titelhouder: in januari wonnen ze het duel met 3-1.

Livestreams

Kijk live mee naar de halve finales van de Nationale Beker! Op deze pagina vind je de livestreams van beide wedstrijden.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×