Summer Beach Volleyball Circuit is vernieuwd!

Summer Beach Volleyball Circuit is vernieuwd!

Op zowel het Heerderstrand als in Kijkduin viel het deelnemers al op: het Summer Beach Volleyball Circuit (SBVC) is vernieuwd. De vernieuwingen zijn te zien op meerdere vlakken. Zo worden er gedurende de zomer nieuwe spelvormen gestart, is de uitstraling van het centercourt opgeknapt en is het horeca-assortiment op de schop gegaan. Dit moet ervoor zorgen dat het Summer Beach Volleyball Circuit nóg beter aansluit bij de behoeften van deelnemers.

Horeca

Dit jaar worden bezoekers en deelnemers van het Summer Beach Volleyball Circuit volledig in de watten gelegd. Op het vlak van horeca wordt gefocust op het vergroten van de beleving voor de bezoekers, dit wordt gerealiseerd met een vernieuwd en verruimd aanbod en een verbeterde service. Zo hoeft er niet meer betaald te worden met muntjes en wordt een start gemaakt met terraslopen. Het assortiment zal dit jaar kwalitatief beter, duurzamer en gezonder zijn. Ook zullen horeca en entertainment in elkaar verweven worden om zo een unieke SBVC ervaring te bieden. Want wat is nou beter dan een heerlijke en bovendien onvergetelijke, zonnige en relaxte beachvolleybal dag op het strand.
 
Spelvormen
Op 30 juni wordt op het strand van Ameland voor het eerst King of the Court gespeeld. King of the Court is een spelvorm van beachvolleybal waarbij het doel is om zo lang mogelijk op de winnaarskant te blijven staan en daar zo veel mogelijk punten te verzamelen. Afgelopen jaar is deze wedstrijdvorm voor het eerst op topniveau gespeeld en dit seizoen kun je deze wedstrijdvorm ook tijdens het Summer Beach Volleyball Circuit doen.
 
Er worden 6 rondes gespeeld waarbij ronde 6 de finaleronde is. De finaleronde wordt alleen gespeeld door de beste teams die zich daar in de eerste vijf rondes voor gekwalificeerd hebben. Er zijn verschillende prijzen te winnen op het toernooi. Het toernooi duurt ongeveer 1,5 uur en kost €5. 

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×