De kaartverkoop voor het EK Mannen U22 is gestart. Vanaf nu kan je tickets kopen voor de wedstrijden in Martiniplaza Groningen en Omnisport Apeldoorn.

Europa’s grootste talenten in actie
Het EK Mannen U22 wordt gespeeld van dinsdag 9 t/m zondag 14 juli. Op 29 januari vond de loting plaats en zijn de landen verdeeld in twee poules. Lees hier meer over de loting.

Spannende wedstrijden in Groningen & Apeldoorn
Martiniplaza in Groningen is het toneel voor de wedstrijden uit poule I. In deze poule nemen Nederland, Polen, Hongarije & Spanje het tegen elkaar op om een plekje in de finales te bemachtigen. Hier zal Nova Tech Lycurgus zijn steentje bijdragen aan de organisatie van het EK.

In Apeldoorn zal er gespeeld worden in de breedtesporthal van Omnisport. Hier zullen Italië, Frankrijk, Portugal & Tsjechië strijden in poule II om een plekje in de finales. Ook de (halve) finales vinden plaats in Apeldoorn. Draisma Dynamo zal hierbij ook bijdragen aan het organiseren van het EK.

Speelschema & prijzen
In de ticketshop vind je alle tijden waarop er gespeeld wordt. De prijzen variëren van de €10,- tot €15,-. Daarnaast zijn speciale jeugd tickets (5 t/m 12 jaar) beschikbaar.

Kijk voor alle prijzen en tijden in de ticketshop. De tickets voor Groningen vind je hier en de tickets voor Apeldoorn hier.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn