Top vijf mooiste rally's van King of the Court

Top vijf mooiste rally's van King of the Court

King of the Court komt van 9-12 september terug naar het Jaarbeursplein in Utrecht, een goed moment om terug te blikken op de eerste edities! In 2018 streden de beste teams van de wereld al voor de titel King/Queen of the Court in Utrecht, Antwerpen, Huntington Beach (Amerika) en Hawaii. In deze top 5 gaan we terug naar de mooiste momenten, wat is jouw favoriet?

5. "Awesome rally!"
Een mooi block, goede verdediging en harde smash: deze rally heeft het allemaal! Het avontuur van King of the Court begon in Utrecht, net als deze Top vijf. Op het Jaarbeursplein gingen verschillende topteams de strijd met elkaar aan, deze rally laat het hoge niveau goed zien!

4. Driemaal scheepsrecht?
Naast Utrecht trok King of the Court ook over de rest van de wereld: dit Amerikaanse onderonsje vond plaats op Huntington Beach! Als je denkt dat één block genoeg is om een rally te winnen, dan bewijst Emily Day het tegenovergestelde. Ze houdt de bal maar liefst drie keer tegen en haar inzet wordt uiteindelijk beloond met een plekje op de Queen's side.

3. Tweeslag voor de winst
Wow! In de rally wordt alles uit de kast gehaald, waaronder mooie verdedigingen en slimme tweeslagen. De afstemming van de teams blijkt ook bij King of the Court van groot belang te zijn bij het behalen van punten!

2. Alles kan bij King of the Court!
Het grootste verschil tussen King of the Court en 'normaal' beachvolleybal is dat elke rally van belang is! Het resultaat: geen enkele bal valt zomaar op de grond (uhm, het zand). In deze rally geven beide teams alles wat ze hebben, en daarvoor gebruiken ze niet alleen hun armen... Wie van jouw teamgenoten kan dit ook?

1. Komt er wel een einde aan de rally?
De absolute nummer één is deze gave rally tussen het Noorse team Mol/Sørum en gelegenheidsduo Brouwer/Stoyanovskiy. Alexander Brouwer speelde in Utrecht met deze lange Russische blokkeerder, en niet zonder resultaat (en plezier)!

Meer van dit soort rally's zien? Zorg dan dat je je registreert voor tickets voor Utrecht 2020! Bekijk voor meer informatie en de ticketverkoop deze pagina.

Foto: Set Vexy / Sportworx

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×