Altijd al willen fluiten op hoog niveau? Dat komt goed uit. De Nevobo is namelijk op zoek naar scheidsrechters van 30 jaar of jonger die graag op hoog niveau willen fluiten! 

Je kunt niet jong genoeg beginnen. Dat geldt voor veel dingen, ook voor talentvolle scheidsrechters zoals jou die grote wedstrijden willen fluiten op topniveau. In de praktijk gaat dat vaak niet zonder slag of stoot en dat kan ten koste gaan van je motivatie. Maar er is goed nieuws. De Nevobo helpt jou verder in je scheidsrechtercarrière met een Masterclass, zodat jij wordt opgeleid tot een topscheidsrechter!

De Nevobo helpt jou verder!
Het is tijd om te investeren in talenten zoals jij. Scheidsrechters worden namelijk steeds ouder en dat kan betekenen dat we over tien jaar zonder scheidsrechters komen te zitten. Heb jij altijd al op hoog niveau wedstrijden willen leiden? Dan kun je er samen met de Nevobo voor zorgen dat er ook over tien jaar nog steeds goede scheidsrechters op de ‘bok’ staan.

Ik ben geïnteresseerd! Wat moet ik doen?
Je hoeft je alleen nog maar aan te melden voor de Masterclass. Door middel van het volgen van de Masterclass leiden we je op tot een topscheidsrechter. Met deze Masterclass biedt de Nevobo jou ook toegang tot verschillende opleidingsbijeenkomsten, coaching bij de wedstrijden die jij fluit en kun je samen met jouw begeleider wedstrijden bezoeken in de hogere divisies en nationale teams. Hoe gaaf is dat?

Sneller doorstromen
Kortom, door je aan te melden voor de Masterclass krijg je de juiste begeleiding om een topscheidsrechter te worden. Ook ben je in het vizier van de Nevobo en dat vergroot de kans op snellere doorstroming in jouw scheidsrechtercarrière.

Aanmelden!
Ben je enthousiast, 30 jaar of jonger en heb je een scheidsrechterlicentie? Dan hoef jij je alleen nog maar aan te melden. Ook als je op dit moment alleen de lagere klassen fluit, nodigt de Nevobo je van harte uit om deel te nemen aan de Masterclass. De Nevobo neemt na aanmelding contact met je op.

Vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen Koos Nederhoed van de Masterclass. Hij is bereikbaar via: koos.nederhoed@officials.nevobo.nl en 06 8101 9481.

Ouder dan 30 jaar?
Ook dan kom je uiteraard in aanmerking voor begeleiding. Zo is er ook een Masterclass voor topscheidsen tot en met 35 jaar en zijn er allerlei opleidingen voor scheidsrechters van alle leeftijden. Benieuwd naar meer of heb je andere algemene vragen? Stuur dan een e-mail naar: arbitrage@nevobo.nl.

Foto: Fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×