Nu buiten sporten onder voorwaarden weer is toegestaan, zijn de trainingen van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) weer opgestart. De senioren topteams trainen zoals vanouds op hun thuisbasis Sportcampus Zuiderpark in Den Haag, maar voor de jeugdteams is voor een andere, inventieve oplossing gekozen. Door de trainingen voor de jeugd in de regio te organiseren, kan er aan meer spelers training gegeven worden en wordt het aantal reiskilometers zoveel mogelijk beperkt, conform het advies van het RIVM.

Op deze manier kan BTN veel jongens en meiden uit de jeugdselecties training blijven geven. Zeker de sporters die momenteel niet of minder vaak kunnen trainen bij de club. BTN stimuleert bewegen en sporten. Ook jongens en meiden die enkel indoor spelen sluiten aan, zowel vanuit clubs als vanuit de indoor jeugdselecties.

Erna Everaert traint in Bilthoven met speelsters uit de Nederlandse jeugdselecties beachvolleybal wonend in de regio midden Nederland. Ook volleybalsters uit de regio die niet bij de selecties horen trainen mee.

Reinder Nummerdor is actief in Zwolle waar hij vier keer per week traint met meerdere jongens uit de omgeving en het noorden van het land. Een mooie combinatie van fanatieke gasten die graag beter willen worden.

Roland Rademaker en Rodin Merx zijn actief in Den Haag en Bilthoven. In Den Haag traint BTN deze maand op maandag door met een aantal 12-16 jarigen en meerdere keren per week met oudere jongens. In Bilthoven doen ze dit met twee groepen uit verschillende leeftijdscategorie├źn.

Frank van den Outenaar zal in Zaandam vanaf komende week trainen met de meiden van beachvolleybalvereniging Silicium.

In Den Haag zijn inmiddels de topteams en Jong Oranje selecties van BTN weer volop in training.

BTN adviseert alle jeugdvolleyballers die graag willen trainen om zich aan te sluiten bij een beachvolleybalvereniging in hun omgeving.

Roland Rademaker training 4
Roland Rademaker training 3
Roland Rademaker training 2
Roland Rademaker training 1
Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×