Het eerste vrouwenteam van VC Sneek heeft zich teruggetrokken uit het bekertoernooi dat vrijdag begint en tot en met maandag Tweede Paasdag wordt gespeeld. De club heeft dat besluit genomen in verband met coronabesmettingen rondom het team afgelopen week. Dat betekent dat Laudame Financials VCN een bye heeft in de kwartfinale en zich heeft geplaatst voor de halve finale van zaterdag.

Afgelopen week testten enkele speelsters/stafleden van VC Sneek positief op corona. In het persbericht dat VC Sneek heeft uitgestuurd geeft de club aan dat zij vinden dat “het uit oogpunt van de gezondheid van speelsters, staf en ook hun familieleden en werkgevers niet verantwoord om deze wedstrijd te spelen. Bovendien zijn niet alle eerder positief geteste speelsters/stafleden voldoende hersteld om de geplande uitwedstrijd te spelen.”

VC Sneek zou in de kwartfinale van het aangepaste bekertoernooi een uitwedstrijd spelen tegen Laudame Financials VCN. Omdat de halve finale al op zaterdag wordt gespeeld, is het onmogelijk de wedstrijd te verzetten. VCN heeft daarom een bye in de kwartfinale en zal op zaterdag spelen tegen de winnaar van het treffen tussen FAST en Sliedrecht Sport.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×