Amysoft Lycurgus, Sudosa-Desto en een aantal verenigingen uit deze regio gaan een samenwerking aan om de clubs in de regio te versterken. Om dit te vieren en hun belofte om te zetten in daden, heeft Amysoft Lycurgus een leuke actie bedacht waarmee je geld kunt verdienen voor jouw club!

Verdien geld voor je club!
Wil jij geld verdienen voor je club? Bezoek dan dit eredivisieseizoen een wedstrijd van de heren van Amysoft Lycurgus! Als jij als individu een kaartje koopt, krijg je direct 1 euro korting, maar verdien je met jouw gekochte kaartje ook nog eens 2 euro voor jouw club!

Hoe werkt het?
Alle clubs uit het noorden, en een paar uit de kop van Overijssel en Flevoland, komen in aanmerking voor deze actie. Aan iedere vereniging uit het noorden is een unieke kortingscode gekoppeld die je hier vindt. Deze unieke code kun je het gehele seizoen gebruiken.

Iedereen is welkom!
Kom je niet uit Noord-Nederland en staat je club er niet tussen? Gebruik dan de unieke kortingscode van jouw favoriete club, want iedereen is welkom!

Wanneer ontvangt jouw club het geld?
De bedragen worden door Amysoft Lycurgus uitgekeerd in januari 2022 en mei 2022.

Mocht jouw vereniging er niet tussen staan terwijl jouw vereniging wel in het noorden van Nederland ligt, laat het dan even weten aan de organisatie. Je kunt ze bereiken via e-mail: wytze@lycurgus.nl.

Bestel je kaartje snel!
De eerste wedstrijd van Lycurgus vindt plaats op zondag 3 oktober om 15.00 uur in MartiniPlaza. Ben jij erbij?

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van Lycurgus.

Foto: JKBEELD

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×