Volleybal.nl vernieuwd!

Volleybal.nl vernieuwd!

Volleybal.nl is zowel qua look & feel als qua inrichting vernieuwd. Nieuw op de site is de centrale plaats voor de zes volleybalthema’s: Oranje, Eredivisie & Beker, Zitvolleybal, Beachvolleybal, Breedtesport en Evenementen. Op deze pagina’s vind je zowel specifieke actuele content als allerlei andere informatie over deze thema’s.

Op de homepage van volleybal.nl vind je een mix van alle actuele content. Op het vernieuwde platform brengen we nog meer in beeld wat er op én buiten de Nederlandse volleybalvelden gebeurt. Ook updates over onze internationals in het buitenland zullen niet ontbreken.

Naast de vernieuwde inrichting en content heeft volleybal.nl ook een nieuwe uitstraling. Deze komt voort uit de nieuwe huisstijl voor de volleybal.nl-kanalen. Het logo en de huisstijl hebben een nieuwe frisse look gekregen. De hoofdkleuren blijven oranje, maar de fellere kleur, de moderne letters en het dynamische lijnenspel in de achtergrond geven de uitstraling een moderne en herkenbare look. 

Naast de oranje stijl is de huisstijl doorvertaald naar een eigen blauw-gele variant voor beachvolleybal en een blauw-roze variant voor de eredivisie volleybal. Met deze varianten krijgen het beachvolleybal en de eredivisie een eigen identiteit. Tegelijk zijn de verschillende nieuwe stijlen visueel allemaal ‘familie’ van elkaar, wat de uitstraling, herkenbaarheid en het bereik van het volleybal moet vergroten.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×