Bondscoach Felix Koslowski heeft voor de Volleybaldames een onderlinge oefenwedstrijd met publiek ingelast op zaterdag 20 mei in Doetinchem. De wedstrijd is gratis toegankelijk, maar om het duel te kunnen bezoeken heb je wel een ticket nodig.

Deze maand beginnen de trainingen van de nationale ploeg en eind mei reist een deel van die selectie al af naar Japan voor de eerste wedstrijden in de Volleyball Nations League. Voor die tijd laat bondscoach Felix Koslowski de speelsters van de longlist in twee teams tegen elkaar spelen. Voor dat duel wordt de SaZa Topsporthal in Doetinchem op zaterdag 20 mei opengesteld voor publiek. De wedstrijd begint om 16.00 uur

Het is de eerste keer dat de Volleybaldames na het WK in eigen land vorig jaar weer in Nederland te zien zijn. Kort daarna begint het drukke internationale programma met de Volleyball Nations League en later deze zomer het EK en het olympische kwalificatietoernooi in China.

De toegang tot dit oefenduel is gratis, maar de capaciteit van het aantal plaatsen voor bezoekers is beperkt. Daarom is er wel een ticketprocedure opgestart. De gratis tickets kunnen worden verkregen via de ticketshop. Wees er dus snel bij.

Foto: ronaldhoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn