Het weekend is weer aangebroken, dat betekent... een nieuwe Volleybytes. Met deze week onder andere babynieuws, een WK kick-off en de eerste Nederlandse medaille van het nieuwe beachseizoen. Lees snel verder!

Eerste plek! 🏆
Thijs ter Horst is met zijn team (Perugia) de nummer één van de reguliere competitie in Italië geworden. Veel succes bij de Play-offs!

Mooie prestatie
De dames van het Nederlandse Zitvolleybalteam hebben afgelopen week in Sarajevo de Silver Nations League gespeeld. Hier hebben zij het silver (😉 ) bemachtigd, lekker bezig hoor!

Wil jij ook bij het Paralympische zitvolleybalteam aansluiten? Klik dan snel hier!

En dat is één...
Nog een zilveren medaille deze week! De eerste medaille van het beachseizoen is binnen: Katja Stam en Raïsa Schoon veroverden tijdens het eerste Challenge-toernooi in Mexico de tweede plek.

En door!
Veel tijd om na te genieten was er niet, want afgelopen week is het tweede toernooi (Elite16) in Mexico gestart. De Elite16 is het hoogste niveau van de nieuwe Beach Pro Tour, er doen drie Nederlandse koppels mee!

Het gaat nu echt beginnen
Het WK Volleybal Vrouwen komt steeds dichterbij! Gemeente Harderwijk is er in ieder geval al helemaal klaar voor. Marcel Companjen (wethouder sport) onthulde het spandoek, maar dit ging natuurlijk niet zonder schaar... Waar in Harderwijk was deze gebleven? Bekijk snel de onderstaande video om daarachter te komen!

Babynieuws 👶🏼
De beachvolleybalfamilie is weer wat groter geworden! Steven van der Velde heeft samen met zijn vrouw Kim, een Duitse beachvolleybalster, een jongetje gekregen. Gefeliciteerd!

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×