Het weekend is aangebroken, dus hoog tijd voor een nieuwe Volleybytes. Deze week lees je wie er een nieuwe club heeft gevonden en waar Katja & Raïsa de poulewedstrijden van het EK Beachvolleybal 2024 gaan spelen. En weet jij het antwoord op de vraag van de Volaren? Lees snel verder!

New club! 
Britte Stuut maakt een mooie transfer naar de club van onze bondscoach Felix Koslowski. Britte zal volgend seizoen gaan spelen bij SSC Palmberg Schwerin! 

Weet jij antwoord?
De Volaren is een vereniging voor onze oud-internationals, maar hoe zijn ze eigenlijk ontstaan? Weet jij het antwoord op de vraag dan kan je een hele leuke prijs winnen! 

Back to business
Het Eredivisie seizoen is nog maar net voorbij, maar de eerste teams zijn alweer begonnen met trainen voor het volgende seizoen. Ziet er goed uit dames! 

Er is er één jarig
Vandaag is Pippa Molenaar, libero van Jong Oranje, jarig. Pippa, gefeliciteerd met je 19e verjaardag! 

Olympic Update
Nog twee toernooien en dan weten we welke duo’s namens Beach TeamNL naar de Olympische Spelen gaan! Hoe dit precies werkt? Stefan Boermans geeft op zijn Instagramkanaal een handige uitleg. 

Apeldoorn it is! 
Afgelopen week werd bekend dat Katja Stam & Raïsa Schoon deze zomer de poulefase van het EK Beachvolleybal 2024 in Apeldoorn gaan spelen. Dit wil je niet missen dus scoor je tickets hier

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn