Tijd voor een nieuwe Volleybytes! Deze week lees je veel over de Olympische Spelen, zie je welke twee kampioenen het tegen elkaar opnemen en ontdek je dat het zijn van supporter niet altijd goed kan gaan. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Ready for the olympics! 
Deze week werd duidelijk welke beachduo’s ons land gaan vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Parijs deze zomer. Wij kunnen niet wachten! 

Dit wordt speciaal…
Niet alleen onze beachteams komen al in de olympische sfeer, ook in Parijs zijn de voorbereidingen in volle gang! De Eiffeltoren heeft er een mooi accessoire bij: dat wordt straks een prachtig plaatje vanuit het beachvolleybalstadion… 😍  

Kampioen 🆚 kampioen
Op dinsdag 11 juni spelen in Sneek de twee landskampioenen tegen elkaar! Friso Sneek zal het opnemen tegen F.D.S Sneek, de landskampioen en bekerwinnaar zitvolleybal dit jaar. Wie denk jij dat er gaat winnen? 

Off to the Bundesliga
Drie Nederlandse speelsters maken volgend seizoen de overstap naar USC Münster! Rosa Entius van Friso Sneek en Pippa Molenaar & Marije ten Brinke van Apollo 8 zullen na de zomer gaan spelen in Duitsland. Succes meiden! 

Altijd blijven opletten
Dat het kijken van een volleybalwedstrijd niet zonder slag of stoot gaat, blijkt maar weer uit deze video. Tip van ons: altijd blijven opletten! 😜

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn