Het is alweer vrijdag! In deze nieuwe editie van Volleybytes verloopt niet alles volgens plan… Zo vind je een mislukte teamfoto en gaat het over een onderlinge strijd bij een aantal beachduo’s. Gelukkig zijn er ook nog wat positieve dingen, lees snel verder!

Kouder dan koud
Vond jij het vorige maand al koud in ons land? Vergeleken met de temperaturen in Rusland was dat nog niets… Laura Dijkema reisde voor een wedstrijd af naar de stad Krasnojarsk, waar de temperatuur daalde tot -32 graden. Gelukkig zijn de Russen het zelf wel gewend! (check de video voor het bewijs)

Proost!
Drankje tijdens het kijken van de Eredivisie livestreams? Dat kan nu compleet in stijl: Draisma Dynamo heeft sinds deze week een eigen biertje! Een geschenkverpakking met drie flesjes bier is voor € 9,99 te bestellen via webshop@dynamovolleybal.nl .

Hup Holland Hup
Onze internationals doen het goed in Europa, vier Nederlanders behaalden deze week de halve finales van de Champions League! Een van die vier was Nimir Abdelaziz, check de video hieronder voor een geniale rally (met een onverwacht einde).

Het beste uit je bubbel halen
Tja, deze periode kan soms wat saai zijn… Maar gelukkig heeft Celeste Plak wel wat tips voor jullie! Zo is zij de afgelopen tijd meer gaan bakken en gitaar spelen. Wat is jouw nieuwe hobby?

Lachen naar het vogeltje
Het team van Robin de Kruijf was ook succesvol in de Champions League, maar het maken van een foto gaat ze echter nog (steeds) niet heel goed af… Ach, zo is het in ieder geval nooit een saaie foto!

Robin CL 2021 03 01 CEV
Ontwerp zonder titel 36

Slaaplekker… of niet
Wat is er belangrijk voor een topsporter? Juist, een goede nachtrust. Dit zorgde in Doha voor de nodige ‘ruzies’ tussen teams, want ja: iedereen wil wel in het grootste bed in de hotelkamer slapen. Bij Robert en Alexander ging het bed naar de grootste van de twee, Marleen en Pleun losten het op met Steen, Papier, Schaar. Hopelijk heeft dit geen invloed op de prestaties van de duo’s volgende week! 😉

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×