Van een gouden overwinning op het Challenge-toernooi in Thailand, tot een afscheid bij Orion en een verrassende stunt in het Duitse bekertoernooi. Ook duiken we in het laatste Elite 16-toernooi van het jaar en belichten we de kwetsbare nieuwe aflevering van ‘Over de Top’.

Goud in Thailand
Beachduo Matthew Immers en Steven van de Velde hebben goud gewonnen op het Challenge-toernooi van Chiang Mai, Thailand.

Gefeliciteerd heren!

Afscheid nemen bestaat niet
In de SaZa Topsporthal is het 'House of Orion Stars' doek onthuld, een eerbetoon aan de sterren van Orion uit het verleden. Tijdens de ceremonie werd ook afscheid genomen van drie spelers die vorig jaar zijn gestopt met volleyballen bij Orion: Jasper Diefenbach, Adam White en Rob Jorna.

Heb jij het doek al gezien?

Sensatie in Duitsland
Kim Klein Lankhorst en Britte Stuut hebben voor een stunt in het Duitse bekertoernooi gezorgd. Met hun club Rote Raben Vilsbiburg wonnen ze afgelopen woensdag van regerend bekerwinnaar SSC Palmberg Schwerin, de club van bondscoach Felix Koslowski en internationals Elles Dambrink, Nova Marring, Indy Baijens en Fleur Savelkoel.

Laatste Elite 16-toernooi van het jaar
De top van de beachvolleybalwereld speelt deze week het laatste Elite 16-toernooi van het jaar. Er zijn drie Nederlandse beachduo’s afgereisd naar João Pessoa in Brazilië: Alexander Brouwer/Robert Meeuwsen, Stefan Boermans/Yorick de Groot en Katja Stam/Raïsa Schoon. De eerste wedstrijden zijn al gespeeld!

Succes allen!

Bijkletsen
Een kwetsbare eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de Podcast 'Over de Top'. Myrthe vertelt hoe ze ontdekte dat ze kanker heeft en hoe haar strijdplan eruit gaat zien.

Topscorer Nimir
Afgelopen week kwamen weer een aantal Nederlandse internationals in actie tijdens de Champions League. Hieronder een paar hoogtepunten van Nimir, die topscorer werd met 21 punten!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn