Aan volleybal geen gebrek de afgelopen weken! Kan jij alles nog bijhouden? Na het lezen van deze Volleybytes ben je weer helemaal op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rondom het veld!

Viral Avital
Van volleybal naar turnen blijkt maar een kleine stap voor bondscoach Avital Selinger! Grote kans dat je de video al voorbij hebt zien komen, maar heb je ook deze geniale edit gezien?

Maak een foto en win!
Over 2.5 week start het OKT Beach in Scheveningen! Hier worden de laatste tickets voor de Olympische Spelen verdeeld, spektakel gegarandeerd dus! Wil jij hierbij zijn? Check dan snel de winactie en maak kans!

Wil je zeker zijn van een ticket? 😉 Koop dan hier jouw Skybox!

Nimir strikes again…
Als je aan Nimir denkt, denk je aan? Juist, harde services! In de eerste wedstrijd van de VNL maakte de Nederlandse diagonaal dat meteen waar, door deze geweldige serie neer te zetten!

Meer van de VNL zien? Bekijk het schema (van de dames & heren) + informatie over livestreams hier.

… maar heeft wel concurrentie!
Nimir is niet de enige speler in de VNL die een enorme knal kan produceren. Wilfredo León, speler van het Poolse team, zette deze week een nieuwe wereldrecord neer: 13 aces in één wedstrijd!

Update uit Ostrava...
Hmm, we hebben wel eens een betere set-up uit de handen van Alexander zien komen! Toch doet het ons goed dat dit zelfs de toppers overkomt... 😉 Intussen is het toernooi in Ostrava in volle gang, houd onze kanalen in de gaten voor de laatste uitslagen!

De concentratie van een knakworst
Laura Dijkema was afgelopen week te gast bij het programma Ziggo TopSport, waar onder andere haar concentratievermogen getest werd. Over de uitslag zullen we het maar niet hebben…

Billy de Kruijf
Robin de Kruijf heeft een nieuwe hond en ach, wat is hij schattig! Billy maakte deze week kennis met Laura Dijkema, Maret Grothues en Judith Pietersen, dat leverde een aantal grappige/lieve foto's op!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×