Het weekend is weer van start! Daarom staan er vandaag weer leuke social media-posts voor jou op een rijtje in deze Volleybytes. Zo zie je bijvoorbeeld welk team naar het EK gaat, een aantal bloopers en wie er MVP van België is. Lees voor dit en meer snel verder!

MVP van België
Iris Vos, speelster van de TeamNL Volleybaldames, is uitgeroepen tot MVP van de Belgische competitie! Lekker bezig, Iris!

Blooper-time 😂
Dat volleybal niet alleen maar goed kan gaan, blijkt wel uit deze video van SOMAS/Activia. Heb jij weleens zo’n blooper gemaakt?

Politievolleybalteam naar het EK
Wist je dat we ook een politievolleybalteam hebben in Nederland? Deze groep mag in september meedoen aan het EK. Succes met de voorbereidingen dames!

New member? Check
De Volaren is een vereniging voor onze oud-internationals. En dan niet ‘oud’ wat betreft leeftijd… 😉 Deze week kondigde Sanne Keizer, in 2018 nog Europees kampioen, aan dat ze voortaan ook lid is van de club!

Time to buy your tickets!
Afgelopen woensdag zijn de tickets voor het EK Mannen U22 in de verkoop gegaan. Van 9 t/m 14 juli zullen de beste jongensteams het tegen elkaar opnemen in Groningen & Apeldoorn. Kom jij naar de wedstrijden? Koop hier je tickets voor de wedstrijden.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn