Belangrijke weken voor het Nederlandse volleybal! In Rotterdam is Jong Oranje goed op dreef tijdens het WK U20 en in Den Haag bereiden onze beachers zich voor op de Olympische Spelen. Na het lezen van deze Volleybytes ben je weer helemaal op de hoogte!

Balgevoel on point...
Hmmm... Gelukkig weet Katja iets beter hoe ze met een volleybal moet omgaan dan met een voetbal. We waarderen de poging wel hoor! ;)

Heldinnen!
Wat zijn ze goed bezig! Jong Oranje speelt de sterren van de hemel op het WK U20 in Rotterdam en bereikte gisteren de halve finale! Vanaf morgen mogen ze weer aan de bak, ben jij erbij? Koop hier je tickets!

We wachten, we wachten
Goh, herkenbaar! Laura, Myrthe, Maret & Robin spraken af via Zoom, maar moesten nog wel even op één iemand wachten...

Wat?
Midgetgolfen… Het blijft een ingewikkeld iets. Maar de vraag bij deze foto: is Myrthe Schoot positief verrast over haar geslagen bal? Of juist negatief? 😉

We love it!
Vanmiddag is de Olympische wedstrijdkleding voor onze beachers gelanceerd! Wat vinden jullie ervan?

Amsterdam… of toch Rotterdam?
Nederlanders zullen de twee steden niet zo snel door elkaar halen, maar voor Amerikanen blijkt dit toch net wat lastiger… Het Amerikaanse U20 team was deze week ook te gast in Rotterdam, al dacht het mediateam dat ze in onze hoofdstad waren. Gelukkig kwamen ze er zelf snel achter dat de naam van de speelstad zelfs op de grond staat…

Celeste gaat naar Japan
Aankomend seizoen komt Celeste Plak in actie in de Japanse competitie! Gisteren maakte de speelster van de Volleybaldames bekend dat ze voor Victorina Himeji gaat spelen. Succes alvast!

Aan enthousiasme geen gebrek
De meiden van Jong Oranje zijn heerlijk enthousiast, zo enthousiast dat het juichen niet altijd goed gaat… Gelukkig hielden Britte Stuut en Hyke Lyklema hier niets aan over (behalve dan de slappe lach).

Foto: fotohoogendoor.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×