Surprise! Zomaar een Volleybytes op de donderdag! In deze editie vind je een speciale liefdesboodschap en zie je hoe onze internationals fit blijven. Enjoy!

Happy Valentine!
Afgelopen zondag was het Valentijns Dag en dat konden de mannen van Draisma Dynamo niet zomaar voorbij laten gaan. Ze namen een hele leuke video op en deelde dit op hun social media kanalen. Wie geeft de beste knipoog volgens jullie?

Number 1!
Wessel Keemink speelt dit seizoen in Tsjechië en daar is de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen al geweest. De spelverdeler van Oranje wist deze wedstrijd, samen met zijn team VK Karlovarsko, te winnen en dit betekent dat zij zich als eerste geplaatst hebben voor de play-offs! Well done, Wessel!

Unieke kijkers
Sinds dit seizoen wordt er in de Eredivisie gebruikt gemaakt van livestreams, zodat iedereen vanuit huis mee kan genieten van het Nederlandse volleybal. Als we de statistieken van de wedstrijden van Djopzz Regio Zwolle bekijken, is iedereen thuis ook echt aan het meekijken! Leuk om te zien!

Papa Cain
Cain van Hal, passer/loper bij RECO ZVH, is vorige week vader geworden van een dochter! Even wennen is het is het wel om papa te zijn, daarom bekeek hij de wedstrijd thuis samen met zijn dochter via de livestream. Gelukkig staat hij deze week weer in de zaal en kunnen we hem weer zien knallen tijdens de wedstrijden. Cain, gefeliciteerd met dochter Vayenne!

Back in the days!
ComputerPlan VCN dook even terug in het seizoen 2017/2018, toen werden zij namelijk kampioen in de Eerste Divisie. In de onderstaande video beantwoorden Ferry van Hal (trainer) en Rogier van Leeuwen (libero) een aantal vragen over het kampioenschap.

Road to Tokyo
Sanne Keizer en Madelein Meppelink zijn hard aan het trainen. Van het zomer strijden de dames namelijk om de Olympische titel in Tokyo!

Happy Birthday
Laura Dijkema is vandaag jarig en wij kwamen een aantal leuke, lieve en grappige berichtjes tegen die we graag met jullie delen. Laura van harte gefeliciteerd!

Dansende Internationals
Mochten jullie je nou afvragen hoe onze dames fit blijven? Zie hieronder hun geheim 😉

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×