Het is weer weekend! Deze week lees je in de volleybytes alles over de bekerwedstrijden in Nederland en België en zie je hoe carnaval bij de clubs werd gevierd. Nog nieuwe schoenen nodig? Lees dan snel verder.

Trainen in stijl
Afgelopen week vierde een groot deel van Nederland carnaval. Ook in de sporthallen ging dit niet onopgemerkt voorbij. Zo trokken ze bij Djopzz Zwolle Topvolleybal de mooiste feestkleding uit de kast voor hun training!

Bekerfinale
Afgelopen weekend werden de halve finales van de beker gespeeld. Na een spannende vijfsetter tegen Visser Assen/Sudosa-Desto plaatse Apollo 8 zich voor de bekerfinale op maandag 1 april. Bekijk hier hoe het laatste punt werd beleefd vanaf de tribune!

Boyband
De Nederlandse beachvolleyballers zijn deze week op Tenerife om te trainen en een aantal koppels nemen deel aan Queen & King of the Court. Weten jullie een leuke naam voor deze boyband?

Cupfighters
Iris Vos won dit weekend de Belgische Bekerfinale met haar club Asterix Avo Beveren. Iris scoorde tijdens deze wedstrijd maar liefst 27 punten!

Nieuwe schoenen?
Nog op zoek naar een paar nieuwe volleybalschoenen? Ga komende week dan langs bij onze partner Volleybaldirect! Bij aankoop van een nieuw paar schoenen ontvang je maar liefst 10% korting op de website prijs. Wij zouden zeggen: sla je slag!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn