Nieuwe week, nieuwe nieuwtjes! Het einde van het (korte) beachseizoen is in zicht, maar niet getreurd want de zaalcompetitie is begonnen (of gaat bijna beginnen). Nimir Abdel-Aziz kan in ieder geval zijn geluk niet op, Thijs ter Horst neemt een kijkje aan de andere kant en beachvolleyballers worden surfers. Lees snel verder!

Aanvoerster zijn: “dan moet je op iedereen letten”
Voor de meeste teams is het seizoen begonnen of staat het op het punt van beginnen. Om kennis te maken met de (nieuwe) teams komen er veel voorstelrondes voorbij. Het gepromoveerde VCN trapt af met een ‘Get to know…’filmpje, waarin ze brandende vragen stellen!

Zware tijden voor de admin van SSS
De admin van SSS was op de training van heren 1 aanwezig om het een en ander vast te leggen. Dit ging alleen niet zonder eigen gevaar. Je moet er wat voor over hebben om de beste shots te krijgen...

Special dessert
Een echte toerist! De Amerikaanse beachvolleybalster April Ross vermaakte zich afgelopen week prima in Amsterdam, nadat ze mee had gedaan aan King of the Court in Utrecht. Wat is een betere manier om Amsterdam te ontdekken dan per fiets en boot? Daarna genoot ze van een heerlijk ‘speciaal toetje’.

10
9
8
7
6
5

Happy Birthday Shorty!
Maret Grothues was afgelopen woensdag jarig en dat konden de Volleybaldames niet zomaar voorbij laten gaan… Onder andere Robin de Kruijf feliciteerde Maret via Instagram. Wist jij dat ze zo goed kon dansen? 😉

Team Eurosped in stijl onderweg
Eurosped is vertrokken naar Frankrijk om daar een oefentoernooi te spelen. Zij nemen de regels goed in acht en zijn perfect voorbereid op weg gegaan!

Kiekeboe!
Ben jij ook altijd zo nieuwsgierig wat er aan de andere kant van het net gebeurd? Thijs Horst heeft wel een hele interessante manier gevonden… Wij doen het hem niet na!

Calm after the storm
Deze week vindt het EK Beachvolleybal plaats in Jurmala (Letland). Helaas is het geen optimaal beachweer hier: gisteren konden de wedstrijden door een hevige storm niet doorgaan… Madelein Meppelink vond in ieder geval een creatieve manier om naar de velden te komen! En goed nieuws: vandaag gaan de wedstrijden gewoon weer door, houd onze website in de gaten voor de laatste updates.

Happiness bij Nimir
Nimir Abdel-Aziz kan zijn geluk niet op! Na 6 maanden staat hij eindelijk weer op het veld. Wij begrijpen dit gevoel maar al te goed!

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×