Een drukke week achter de rug? Kom even tot rust met een nieuwe editie van Volleybytes! Deze week lees je over een mogelijke switch van voetballer Matthijs de Ligt, de ideale locatie voor kampioenen en geheime plannen van de Volleybaldames. Enjoy!

De Ligt als volleyballer?
Wij weten het nog niet zo net... Maar je bent altijd welkom om een keer mee te trainen met de Lange Mannen hoor, Matthijs! ;)

Lekker bezig!
Op dit moment worden de World Tour Finals in Italië gespeeld. Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen wisten gisteren te winnen van de Olympische kampioenen uit Noorwegen en versloegen eerder vandaag ook de nr. 1 van de wereld! Lekker bezig mannen!

Vrijdagavond 21.00u spelen Alexander en Robert de laatste poulewedstrijd, meekijken kan via het YouTube-kanaal van de FIVB!

No surprise...
Dat de resultaten van Alexander en Robert zo goed zijn, is voor de CEV geen verrassing! Zij schreven eerder deze week dit artikel over Sportcampus Zuiderpark, de trainingslocatie van BTN. Erg leuk om te lezen!

Geen spijt!
Demi Korevaar en Fleur Savelkoel maakten dit seizoen de overstap naar Team22 op Papendal. Of de twee dames tevreden zijn met hun keuze? Zeker weten! Bekijk snel het interview hieronder om te horen wat ze van de eerste trainingsweken vonden.

Wat denk jij?
Laura, Robin, Myrthe en Maret zijn wat van plan... De grote vraag is: wat wordt het precies? Hopelijk geven ze binnenkort wat meer tips, want wij zijn heel benieuwd!

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×