Even wat zonnigs op deze druilerige vrijdag! In deze Volleybytes lees je alles over een grappige oefening, de eigen regels van Celeste Plak en een handige prijs voor Madelein Meppelink. Veel leesplezier!

Nieuwe week, nieuw spel
De heren van Sliedrecht Sport hebben ons al vaker getrakteerd op leuke oefeningen, deze week was het weer raak! Helaas kan je dit niet op elk veld doen, maar toch leuk om te onthouden!

Vouchers!
Nog niet helemaal geslaagd op Black Friday? Vanaf nu zijn er ook waardebonnen voor het WK Volleybal 2022 te verkrijgen! Het ideale cadeautje voor Pakjesavond of de Kerstdagen, koop er snel één via deze link.

Eigen regels...
Celeste Plak maakt heel wat mee in Japan! In een video die ze deze week deelde, was te zien dat de lijnen van het veld handmatig op de grond geplakt werden. Maar goed dat Celeste het zelf niet deed... Waarom niet? Kijk vooral tot het einde van de video! 😉

Out of this world!
Robin de Kruijf en haar team vestigden afgelopen weekend een Wereldrecord! De Italiaanse ploeg won maar liefst 74 wedstrijden op rij, wat een prestatie! Hoe hoog is jullie winningstreak? 🙈

Multifunctionele prijs
Handig hoor! Sanne Keizer en Madelein Meppelink ontvingen als prijs een keer een helm.. die nu opnieuw goed van pas komt! Succes met klussen Madelein!

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×