Volleybytes: een klein kampioensfeestje en volleyballen in een stil Amsterdam

Volleybytes: een klein kampioensfeestje en volleyballen in een stil Amsterdam

Het weekend is in zicht, dus is het tijd voor een nieuwe Volleybytes! Afgelopen week werd er weer veel gevolleybald: op de beachvelden, maar ook in een stil Amsterdam. Lees rustig verder, en geniet van de leukste berichten van de afgelopen dagen!

Weer het veld in!

Veel verenigingen begonnen deze week weer met trainen, maar dan natuurlijk wel op anderhalve meter afstand en in de buitenlucht! Ideaal om met dit weer dus lekker te beachen. VCN Dames 1 promoveerde dit jaar naar de Eredivsie en had dit nog niet gevierd, en deed dit nog even na hun eerste training!

Zusjes Vos slagen voor hun opleiding!

Dat de zusjes Iris en Rianne veel samen doen weten we natuurlijk: ze speelden in het seizoen 2018-2019 samen in Talentteam Papendal. Vorige week behaalden ze ook nog eens allebei hun diploma. Gefeliciteerd!

Dit bericht bekijken op Instagram

Allebei eindelijk geslaagd !! 🎉🎉

Een bericht gedeeld door Iris Vos (@iris_vos_6) op

Een ijsje voor je hond?!

Bij het lekkere weer van afgelopen week hoorde natuurlijk een ijsje, dacht ook Kirsten Knip. Speciaal voor haar hond Harvey maakte ze speciaal hondenijs, check snel de video voor de schattige beelden!

Laura volleybalt met Humberto Tan in hartje Amsterdam!

Laura Dijkema deed een fotoshoot met Humberto Tan midden in Amsterdam! Ze moest er vroeg haar bed voor uit, maar dan krijg je niet alleen de mooiste plaatjes, maar heb je ook ruimte zat om een potje te volleyballen op straat!

Trouwen in style voor een échte volleyballiefhebber

Dit filmpje heb je misschien al wel eens op zien duiken! Wie van jou vrienden zie jij dit ook wel doen?

Als dieren zouden volleyballen!

Heb je je wel eens afgevraagd hoe een wedstrijdje twee-tegen-twee eruit zou zien tussen team olifant en team giraffe? Dan krijg je daar vandaag antwoord op!

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×