Het weekend is weer aangebroken! Deze week staat de Volleybytes weer bomvol. We gaan het onder andere hebben over het WK Beach, een nieuwe transfer en een mooi aftelmoment.

New adventure! 👏🏼
Nika Daalderop verlaat het zonnige Italië voor de Turkse stad Istanbul. Afgelopen twee seizoenen speelde Nika bij Igor Gorgonzola Novara, maar Daalderop komt volgend jaar uit voor de topclub Vakifbank. Heel veel succes Nika! 🧡

Warmdraaien!
In de Official Team Host gemeenten is de ‘warming-up’ voor het FIVB WK Volleybal Vrouwen volop bezig! Zo zijn de gemeenten goed op dreef met het organiseren van side-events en andere activiteiten die gelinkt zijn aan het WK. Een greep uit de electrifying activiteiten van afgelopen week!

Clinics Nijmegen 3
Activiteiten Druten Wijchen Beuningen West Maas en Waal 1
Clinics Nijmegen 4
Clinic Iris Scholten in Arcus Wijchen

Het Bedrijven Beachvolleybaltoernooi in Renkum heeft 800 euro voor de Bas van de Goor Foundation opgeleverd! Ook op andere vlakken was de actie succesvol, want de deelnemers kijken terug op een sportieve én gezellige avond.

Bedrijventoernooi Renkum 2

In totaal worden in aanloop naar het WK meer dan 100 (!) volleybalclinics gegeven op basisscholen in Nijmegen. Een indrukwekkend aantal!
De gemeenten Wijchen, Druten, Beuningen en West Maas & Waal kleuren oranje! En hoe: van de Koningsspelen, toernooien, een clinic van Oranje speelster Iris Scholten én Braziliaanse muziek, de inwoners van deze gemeenten kunnen straks niet meer om het WK heen.

One team left! ☀️
Het WK Beachvolleybal is momenteel nog bezig in Rome, Italië. Van de vijf Nederlandse teams die aan het toernooi hebben deelgenomen is er nog één team in de race: Brouwer/Meeuwsen. Het is alle teams gelukt om de poulefase door te komen, maar bij de knock-out fase wisten de Nederlanders er niet met de winst vandoor te gaan. Vanavond om 22:00 komen de Nederlanders weer in actie: winst = halve finale! 🔥

Counting down!
Afgelopen woensdag (15 juni) was het nog precies 100 dagen tot het FIVB WK Volleybal Vrouwen 2022 van start gaat. Dat is reden voor een feestje, toch? Onder andere in Apeldoorn werd deze dag uitbundig gevierd. Er werd bijvoorbeeld een Street Art kunstwerk gemaakt en daarnaast konden kinderen verschillende volleybalspelletjes spelen!

Bekijk ook eens

Live

19.30 uur: Nederland - Duitsland (oefeninterland)

Kijk hier mee!

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×