Als klap op de vuurpijl toch nog een nieuwe Volleybytes! Dit zal de laatste van dit jaar zijn, maar niet getreurd: in 2021 blijven we jullie gewoon weer wekelijks voorzien van alle highlights rondom het volleybal! Fijne jaarwisseling!

Volleyballen met kerst
Dat onze internationals van hun passie hun beroep hebben kunnen maken, is natuurlijk prachtig. Maar dit betekent ook dat je bijvoorbeeld met kerst moet volleyballen. Zo had Laura Dijkema op Tweede Kerstdag een uitwedstrijd, waardoor ze op kerstavond in het vliegtuig zat en op Eerste Kerstdag moest trainen… Gelukkig had ze toch nog wel een beetje een kerstgevoel door een lief cadeautje van een teamgenoot!

Rara… wie zijn het?
Deze week trakteerden sommige internationals ons op super leuke throwback foto’s. Weet jij wie in onderstaande twee foto’s te zien zijn? (Check onderaan het artikel de antwoorden 😉)

Maret en Sanne

Model Marrit
Model gespot! Voor een nieuwe kalender van haar club, deed Marrit Jasper een fotoshoot. Wat ziet ze er prachtig uit! Wij vinden dat ze naast het volleyballen, ook wel model kan worden… alleen wordt dit wel lastig met haar drukke schema!

Wedstrijdvoorbereiding…
Hoe bereiden jullie je altijd voor op een wedstrijd? Robin de Kruijf en teamgenote Paola Egonu lijken dit dansend te doen. Een beetje humor is nooit verkeerd!

Warme oortjes voor Laura
Laura Dijkema heeft van haar huisgenootje wel een heel leuke accessoire gekregen. Laura is er zelf ook hartstikke blij mee. Hiermee komt ze de kou in Rusland wel door!

Challenge time!
De talenten van Talentteam Papendal postten een video op TikTok met een nieuwe challenge. Het gaat ze erg gemakkelijk af, maar ons lijkt dit nog wel lastig… Wat denken jullie?

Family time (soort van)
Als je in het buitenland volleybalt, is het toch leuk dat er videobellen bestaat! Robin de Kruijf dacht ook gezellig haar familie nog even te zien, maar uhm…

Robin videobellen

Eredivisie van start!
In 2021 kunnen we in Nederland ook weer genieten van volleybalwedstrijden! Op vrijdag 1 januari begint het nieuwe jaar knallend met om 15.00 uur de eerste strijd in de Eredivisie. Er staat gelijk een kraker op het programma: Amysoft Lycurgus vs. Draisma Dynamo. Jij kunt dit live vanaf de bank volgen via onze website! Hoe? Dat lees je hier! Zet de oliebollen dus alvast klaar en geniet van een heerlijke start van het nieuwe jaar!

Scherven brengen geluk?
Afgelopen week presenteerden Kirsten Knip en Celeste Plak de Active Living Volleybalquiz van de Volleybalkrant. De hele quiz verliep goed, tot het einde… Celeste probeerde een fles champagne open te maken, maar wij vermoeden dat ze dit niet vaker gedaan heeft. Check de video, tips kunnen direct naar Celeste! 😉

Quote on fleek!
We gaan 2021 in en wat is er mooier dan het jaar af te sluiten met een inspirerende quote? Zoals Laura Dijkema ook al schrijft: quote on fleek!

Antwoord throwback foto’s: Sanne Keizer & Maret Grothues

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×