Vrijdag = nieuwe Volleybytes! Terwijl de Lange Mannen aan het vlammen zijn op het EK, is er voor anderen wat ruimte voor ontspanning. Lees snel verder!

Synchroon-redding
10 voor de afsprong! Deze twee Duitse volleyballers sprongen exact tegelijk over de boarding heen om de bal te redden. Zouden ze het punt uiteindelijk gewonnen hebben?

Nieuw seizoen, nieuw logo!
Djopzz Regio Zwolle Volleybal heeft niet alleen nieuwe ballen, maar ook een gloednieuw logo! Ziet er goed uit! Wat vinden jullie?

“And we are never going home”
De sfeer bij de Lange Mannen zit er goed in! Op weg naar de wedstrijden maken ze er een goed feestje van in de bus. Blijkbaar helpt dat voor de fighting spirit, want Oranje pakte deze week de poulewinst op het EK. Aankomende zondag spelen ze de achtste finale…

Alvast even een voorproefje
… tegen Portugal! Om jullie thuis ook alvast in de sfeer te brengen, hebben we hier nog een keer de aftermovie van de wedstrijd tegen Finland! Kijk jij zondag weer mee via Ziggo Sport?

Zie daar maar eens langs te komen…
Dit noem je nu een monsterblock! De Italiaan Alessandro Michieletto laat niemand zomaar passeren en zette in zijn eentje een geweldige blok neer. Alvast wat inspiratie voor het nieuwe seizoen? 😉

De week van Alexander
Wat doet Alexander Brouwer in een weekje vakantie? In zijn Story gaf hij een aantal updates, het zag er gezellig uit!

Van alle markten thuis
Ook veel speelsters van de Volleybaldames genoten afgelopen week van een paar dagen vakantie. En voor wie denkt dat ze dan alleen stilzitten... Het blijkt dat Nika Daalderop ook nog een verborgen voetbaltalent heeft!

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn